transport tractor

"Te Groot" Bestaat Niet.

AltéAd Devriendt specialiseert zich in Uitzonderlijk Transport sinds '32.

Wenst u een online offerte ?

klik hier
landbouw transport

Landbouwmachines

Het transport van een maaidorser van de fabriek naar de dealer. Of een tweedehands tractor dat naar de haven moet. We bezitten het juiste materiaal voor elk verzoek en rijden dagelijks naar en van de rijkste agrarische regio's in Europa.

machine transport uitzonderlijk

Zware Machines

Sommige machines, zoals kranen of wegenbouwmachines, zijn niet gemaakt om op de openbare weg te rijden. Desondanks moeten ze toch naar een bepaalde plaats gebracht worden. Met ons gespecialiseerd materiaal en personeel kunnen we dit feilloos uitvoeren.

silo transport

Silo Transport

Menige fabrikanten van silo's en vaten behoren reeds tot onze trouwste klanten. Om die reden hebben we specifiek materiaal voor silo's te vervoeren en groeide deze niche intussen uit tot een van onze specialiteiten.


cable drums transport

Kabelhaspel Transport

Door de aanhoudende vraag voor het vervoeren van kabelhaspels, breidden we onze vloot uit met speciale trailers. Deze aanhangers worden enkel gebruikt om dit type lading efficiënt en veilig uit te voeren en werden reeds van in Noord- tot diep in Zuid-Europa gespot.

boot transport

Boten & Jachten

AltéAd Devriendt heeft reeds een lange geschiedenis in het transporteren van zeilboten, motorboten, catamarans en veel meer. We vervoeren zowel boten voor fabrikanten als particuliere eigenaars.
Als u een boot wil vervoeren naar een dealer, bootshow of u wenst van een warmer klimaat te genieten tijdens het zeilen, helpen wij u graag verder.

lengtetransport

Lengtetransport

Met behulp van onze uitschuifbare trailers, zijn we in staat om rails, profielen, masten of complete bruggen te vervoeren tot wel 45 meter lang.


windmolen transport nacht

Windmolen Transport

Het belang van hernieuwbare energie, heeft ons doen besluiten om meer tijd en materiaal te investeren om aan deze behoeften te voldoen. We dragen graag een steentje bij tot een groenere en gezondere wereld.

uitzonderlijk vervoer

Project Cargo

Voor ons is een project elk speciaal transport dat meer aandacht en organisatie vereist dan onze "normale" konvooien. Dat kan zijn door extreme afmetingen of meerdere precieze leveringen op een bouwwerf.

uitzonderlijk konvooi nacht

Uw Partner in
Uitzonderlijk Transport

Te lang, te breed, te hoog, te zwaar. Wanneer conventionele transporteurs passen, komen wij in de spotlight.
Want voor ons is er geen "te".

jarenlange technische knowhow

Zowel onze bestuurders als onze planners hebben een jarenlange ervaring in uitzonderlijk vervoer. Elke rit is een missie die we allen succesvol willen afwerken

Europees netwerk

Als onderdeel van een internationaal netwerk, werken we samen met ettelijke Europese bedrijven. Hierdoor kunnen we snelle en betrouwbare oplossingen aanbieden.

AltéAd Devriendt NV

Dé oplossing voor uw uitzonderlijke lading.

bekijk ons materiaal vraag online een offerte